John V. Detectives

VAKKUNDIG | VERTROUWD

Particulier Recherchebureau | Bedrijfsrecherche | Onderzoeksbureau

JohnV-detectives is een gerenommeerd particulier recherchebureau, bekend van diverse landelijke en regionale radio -en TVprogramma’s en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POBnr 1652) Naast veelal zakelijke klanten, de overheid en klanten binnen de advocatuur vinden ook particulieren steeds vaker hun weg naar JohnV-detectives. JohnV-detectives kan voor u het benodigde verschil maken op velerlei gebied. “DAAR WAAR DE POLITIE VAAK STOPT GAAN WIJ DOOR“. Onze diensten zijn breed inzetbaar en daarom gaan wij graag voorafgaande aan een eventuele opdracht, eerst met u een persoonlijk vrijblijvend (telefoon)gesprek aan. Na dit gesprek bent u beter in staat een weloverwogen beslissing te nemen voor uw eventuele opdracht aan ons.

Wat wij doen

Wij verlenen veelal zakelijke diensten op het gebied van bedrijfsspionage, interne diefstal / afpersing / chantage en onrechtmatig ziekteverzuim etc. Steeds vaker vormen wij als particulier recherchebureau een team met de advocatuur om nog gerichter voor onze opdrachtgever op zoek te kunnen gaan naar bewijs en/of aanwijzingen binnen civiele zaken en/of strafrechtzaken. Onze jarenlange ervaring in strafrechtelijke onderzoeken komt bovendien goed van pas bij het bestuderen en beoordelen van (strafrecht)dossiers. Particuliere klanten vragen steeds vaker ook onze hulp of advies in civiele en/of strafrechtzaken, bij het bemiddelen of leggen van contacten met een veelal bureaucratische overheid en opsporingsinstanties en bij de nodige familieaangelegenheden. Sinds kort kunt u bij ons ook terecht  voor incasso opdrachten. Een bijzonder aandachtsgebied binnen onze werkzaamheden vormt de diefstal van exclusieve oldtimers. op onze website kunt u daarover meer lezen.

In onderzoek gestolen

Welkom bij JohnV-Detectives

Na ruim 32 jaar bij de politie werkzaam te zijn geweest, waarvan vele jaren als leidinggevende van grote rechercheteams gericht op (inter)nationaal georganiseerde criminaliteit, heb ik enkele jaren geleden mijn ‘zekerheden’ bij de politie verruild voor het vrije ondernemerschap als zelfstandig ondernemer /  privédetective. Vanuit die hoedanigheid ondersteun en adviseer ik bedrijven, overheden en particulieren bij probleemstellingen in straf- en civiele rechtszaken. Samen met een door mij samengesteld deskundig team van particulier onderzoekers (veelal ex-politiemensen) zet ik mij in om voor iedere klant een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.
Meer over ons

Het laatste nieuws

Een tip of informatie?

Heeft u misschien een tip of informatie over een bepaalde zaak? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

In de media