IN ONDERZOEK

Gestolen | Mercedes-Benz 190SL cabrio '56

In de nacht van zaterdag op zondag 23/24 juni 2018 werd uit een prive garage aan de Vossenstraat te Nijswiller-Wittem, deze bijzondere oldtimer gestolen.

Het betreft een Mercedes-Benz 190SL cabrio in de kleur wit met het Nederlandse kenteken AM-16-96. De auto heeft rode lederen  binnenbekleding. Naast de economische waarde kent deze bijzonder mooie oldtimer een nog hogere emotionele waarde voor de eigenaar.

BELONING

De eigenaar/benadeelde is er veel aan gelegen deze oldtimer terug te krijgen en stelt een behoorlijke beloning in het vooruitzicht voor de juist tip waardoor de auto terug komt bij de eigenaar.

VERDACHTE MOTOR

Uit buurtonderzoek is gebleken dat op donderdag voor de diefstal (21 juni 2018) de bestuurder van een motorfiets opvallend veel aandacht had voor de woning van de benadeelde alwaar de MB uit de garage werd gestolen. Men moet hebben geweten dat deze oldtimer daar in de garage stond want dit was niet van buitenaf te zien. Getuigen noteerden het kenteken van de verdachte motor hetgeen volgens kenteken een BMWS1000R blijkt te zijn.

Ziet u deze motor en/of de combinatie van motor en motorrijder (zoals op de foto beneden afkomstig van een bewakingscamera) met dit kenteken of weet u waar die thuishoort… tip ons dan. Uw informatie wordt discreet behandeld.

Deze motorrijder werd enkele dagen voor de diefstal gespot bij de woning van de benadeelde. Het gedrag viel buurtbewoners zodanig op dat het kenteken werd genoteerd. Via beschikbaar gekomen beeldmateriaal (bewakingscamera’s) konden bijgevoegde foto’s worden gemaakt

 

 

informatie of tip ?

mail ons of bel +31.850.476.007

CONTACTFORMULIER

14 + 15 =

voor al uw privédetective diensten

vakkundig | Vertrouwd