Diensten - Incassoteam

Inleiding

Dankzij ons gespecialiseerde team van incassospecialisten die zich inzetten om uw onbetaalde rekeningbedragen te innen, kunnen wij het verschil maken met vele andere incasso-instanties. Onze specialisten gaan namelijk verder dan het sturen van een brief of het plegen van een telefoontje. Indien nodig wordt de schuldenaar persoonlijk bezocht, zodat er samen kan worden gezocht naar een oplossing die voor alle partijen acceptabel is en zodat de openstaande schuld kan worden vereffend.

Diensten incassoteam

  • Incasso starten
  • Afleggen van huisbezoek
  • Verrichten van (recherche)onderzoek
  • Leggen van beslag
  • Starten van juridische procedure
  • Opsporen van met onbekende bestemming vertrokken schuldenaar

Wat kan ik voor u doen?

Wij werken samen met Incassoteam en bieden uitvoerige diensten aan op het gebied van incassodiensten. Incassoteam vormt een team met specialisten en relaties binnen de advocatuur, ons particuliere recherchebureau en een accountantskantoor. Zo is er een geoliede samenwerking ontstaan tussen vakspecialisten in debiteurenbeheer, advocatuur en recherche. Dankzij deze samenwerking worden letterlijk deuren geopend die voor anderen gesloten blijven. Wij werken altijd op de meest effectieve wijze en volgorde. Van administratie tot aanmaning, van vorderingsbrief tot procedure en van huisbezoek tot (buitenlandse) opsporing.

Onze andere diensten

Een tip of informatie?

Heeft u misschien een tip of informatie over een bepaalde zaak? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.