Over Johnv-Detectives

VAKKUNDIG | VERTROUWD

Welkom

Ruim 32 jaar was ik werkzaam bij de Nederlandse politie. Na jaren te hebben gewerkt bij de algemene politiedienst, heb ik de overstap gemaakt naar opsporing, beter bekend als de recherche. Als rechercheur was ik jaren werkzaam binnen diverse disciplines op recherchegebied en kreeg ik de kans om door te groeien naar een operationeel leidinggevende functie binnen opsporing. In die functie had ik de leiding over grootschalige (inter)nationale rechercheonderzoeken met betrekking tot zware, georganiseerde criminaliteit zoals drugscriminaliteit, moord, doodslag en afpersing. Tevens was ik de laatste 10 jaar werkzaam als hulpofficier van justitie. Uiteindelijk kreeg ik de kans om uit te groeien tot tactisch leidinggevende binnen opsporing.

Zakelijke sector

Toen kwam toch de overstap naar de zakelijke sector. Een redelijk logische stap gezien het feit dat ik in een ondernemersgezin ben opgegroeid. In 2014 ging ik aan de slag als zakelijk partner van Nederlands meest bekende privédetective, Ben Zuidema. In 2018 bleken onze ambities niet meer op elkaar aan te sluiten en besloot ik mijn eigen recherchebureau op te zetten. Recherchebureau Vullers h/o JohnV-detectives was toen een feit. Die overstap heeft mij meer ruimte gegeven om een geheel eigen koers te varen, een koers waarbij zowel de aanpak in zaken alsook de selectie van klanten beter bij mij paste. Mijn nieuwe aanpak gecombineerd met mijn ruime (politie)ervaring is niet onopgemerkt gebleven bij landelijke tv en radioprogramma’s. Niet alleen word ik regelmatig geïnterviewd en bevraagd in tv- en radioprogramma’s, ook werk ik met mijn team aan de achterzijde van tv-programma’s  mee ter ondersteuning van de redactie middels het verrichten van (voor)onderzoek.

Bekijk het nieuws

Gedrevenheid en passie

Dankzij mijn jarenlange werkervaring opgedaan gedurende mijn politiecarrière, gecombineerd met de ervaringen die ik heb opgedaan als zelfstandig ondernemer en inmiddels als befaamde privédetective, zijn alle puzzelstukjes voor mij op hun plek gevallen. De samensmelting van al deze ervaringen heeft ervoor gezorgd dat ik een meer dan mooie basis heb om mijn klanten een zeer uitgebreid pakket aan diensten en advisering te kunnen voorleggen. Mijn gedrevenheid binnen dit werk komt voort uit de passie waarmee ik dit werk doe. Nu de twee werelden van zelfstandig ondernemer en rechercheur zijn samengekomen, voel ik mij als privédetective als een vis in het water. Elke dag weer sta ik voor u klaar waar ook ter wereld, samen met een deskundig team van particulier onderzoekers.

Een tip of informatie?

Heeft u misschien een tip of informatie over een bepaalde zaak? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.