JohnV-Detectives

OVER ONS

           JohnV-Detectives

          Vakkundig | Vertrouwd

algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Roermond. Onze Algemene Voorwaarden zijn aangepast in verband met de AVG (per 25-05-2018)
~

klachten regeling

Hier vind u onze klachtenregeling die in het kader van de Wet Particuliere Recherchebureau en Beveiligingsbedrijven vereist is.
i

Wetgeving WPRB

Het werk van de particuliere recherchebureau en privédetectives is gehouden aan wetgeving. Mocht u zich willen verdiepen in deze wetgeving dan kunt u deze wetgeving hier vinden.

Welkom bij JohnV-Detectives

Ruim 32 jaar geleden begon ik mijn carière bij de Nederlandse politie om na jaren bij de algemene politiedienst de overstap te maken naar opsporing, beter bekend als de recherche. Als rechercheur was ik jaren werkzaam binnen diverse disciplines op recherchegebied en kreeg de kans door te groeien naar een operationeel leidinggevende functie binnen opsporing. Vanuit die functie gaf ik leiding aan grootschalige (inter)nationale rechercheonderzoeken op het gebied van zware (georganiseerde) criminaliteit. (drugscriminaliteit/moord / doodslag/afpersing etc.)  Tevens was ik de laatste 10 jaar ook werkzaam als hulpofficier van justitie. Uiteindelijk kreeg ik de kans mij verder te ontwikkelen naar tactisch leidinggevende binnen opsporing.

 

Toen was er de overstap naar de particuliere sector. Niet geheel onverwacht wanneer je uit een ondernemersgezin komt desondanks was de stap redelijk onverwacht. In 2014 ging ik aan de slag als zakelijk partner van Nederlands meest bekende privédetective Ben Zuidema. Ben Zuidema (81) gaf mij de kans om een mix te maken van zijn naamsbekendheid en ervaring en mijn ervaring binnen opsporing. Een meer dan prachtige en succesvolle combinatie zo bleek. In 2018 bleken onze gemeenschappelijke ambitienivo’s niet meer te passen en besloot ik om mijn eigen recherchebureau op te zetten en werd Recherchebureau Vullers h/o JohnV-detectives een feit. Ben Zuidema maakte inmiddels bekend zijn rust te gaan nemen na een welverdiende mooie succesvolle carière van meerdan 60 jaar in dit vakgebied. 

 

Met alle ervaringen uit de politie organisatie, als privedetective en de ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in de eigen onderneming met mijn levenspartner, vielen al puzzelstukjes op hun plek werd een meer dan mooie basis gelegd mijn toekomstige klanten evenals de klanten die eerder al de weg naar mij als privédetective vonden en bleven terugkomen, ten dienste te kunnen zijn. Mijn gedrevenheid komt voort uit de passie waarmee ik dit werk doe. Als privedetective voel ik me dan ook als een vis in het water nu de wereld van zelfstandig ondernemer en rechercheur  zijn samengesmolten. Samen met een deskundig team van particulier onderzoekers staan wij voor u klaar voor opdrachten in binnen en buitenland. 

John Vullers

PARTICULIER RECHERCHEBUREAU

voor al uw privédetective diensten

VAKKUNDIG | VERTROUWD