IN ONDERZOEK

Gestolen | Porsche 911 2.4T |teruggevonden!

 

TERUGGEVONDEN !!!!!!

 

Naar aanleiding van een tip kon afgelopen week deze gestolen Porsche mede met doortastend optreden van de politie te Amsterdam worden teruggevonden op slechts 1 km vanaf de plaats van diefstal. Het geluk wil dat er nog een tweede gestolen Porsche op die lokatie kon worden aangetroffen. Mede dankzij snelle acties en de diverse media mocht de eigenaar zijn auto weer terugzien. 

Op donderdag 4 augustus 2016 werd in het centrum van Amsterdam uit een garage aan de Anne Frankstraat deze bijzondere klassieke maar vooral unieke PORSCHE 911 2.4 T met bouwjaar 1973 ontvreemd.  Kenteken: 97-YB-21, kleur: Tangerine (oranje), chassisnummer: 911 350 1083

Een bewoner van een appartement in het Centrum werd bestolen van zijn klassieke en feloranje Porsche 911. Door het tonen van bewakingsbeelden hoopte hij dat de wagen nog werd teruggevonden. De auto uit 1973 was door de eigenaar de afgelopen 2,5 jaar helemaal opgeknapt. Hij reed er slechts incidenteel mee. Op 4 augustus 2016 omstreeks 2.30 uur werd de Porsche echter gestolen door twee mannen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een man van binnenuit het toegangshek van de garage forceerde, terwijl de ander ermee weg reed. In Nederland is de auto onverkoopbaar, hij vreest daarom dat de Porsche nu naar het buitenland wordt gebracht of dat de onderdelen los verkocht gaan worden. Vermoedelijk hebben de twee dieven hulp gehad van binnenuit, omdat ze het appartementencomplex met een sleutel in kwamen.

DADERS: (zie 2 foto’s en video)

Uit beeldmateriaal wat gedurende ons onderzoek is veiliggesteld bleek dat de dader(s) voor meer autodiefstallen van oldtimers binnen Amsterdam verantwoordelijk zijn. Ook zijn er duidelijke lijnen van deze gasten naar de groepering die achter de diefstallen van diverse door ons teruggevonden oldtimers in een loods in Kootwijkerbroek. Indien u deze personen ook kunt linken aan aan andere autodiefstallen van oldtimers dan vernemen wij dat graag van u. Uw tips of informatie zal discreet worden behandeld en anonimiteit blijft gegarandeerd.

informatie of tip ?

mail ons of bel +31.850.476.007

CONTACTFORMULIER

3 + 4 =

voor al uw privédetective diensten

vakkundig | Vertrouwd