IN ONDERZOEK

Verduisterd| Mercedes-Benz S350 Bluetec

Beloning | Hoge beloning

 

Voor een klant zijn wij op zoek naar de gestolen/verduisterde Mercedes-Benz S-350 Bluetec kenteken JF-025-J kleur zwart. De auto werd op 8 maart 2017  niet teruggebracht na diens huurperiode. Van de huurder is gebleken dat deze te kwader trouw heeft gehandeld. De huurder is bekend en zal binnenkort bekend worden gemaakt via Social Media.  Indien u informatie heeft die ervoor kan zorgen dat de auto bij de eigenaar terugkomt dan kan daarvoor een hoge beloning tegemoet worden gezien.

 

AANGETROFFEN TE ACCRA IN GHANA

Aug 2017 Inmiddels kunnen wij melden dat deze auto na lange tijd weer op de radar is verschenen en is uitgepeild in Accra te Ghana. Na de auto aldaar te hebben laten veiligstellen op het politieburo (Interpol) vinden nu de moeizame onderhandelingen plaats tussen de Nederlandse en Ghanese autoriteiten. Wij hopen u binnenkort te mogen berichten dat het voertuig weer veilig en wel bij zijn eigenaar is.

(mei 2018)

Helaas is het tot op heden nog niet gelukt de Mercedes Benz terug te halen uit Ghana. Het niet goed communiceren tussen Nederlandse en Ghaneese autoriteiten is daar debet aan. Nadat het te lang duurde dat het vereist Rechtshulpverzoek -wat op nadrukkelijk aandringen bij het OM veel te laat werd verstrekt- werd toegezonden aan Ghana, besloot men aldaar de auto aan de beslagene terug te geven en waren we terug bij af. De aanhouder wint… wordt vervolgd.

 

DADER

De dader welke de Mercedes-Benz destijds huurde en dus niet terugbracht legitimeerde zich met onderstaand rijbewijs ten name van Lssaih A. JOSEPH, geboren te Amsterdam op 06-11-1991

Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat dit niet een op zich staand feit betrof, begaan door JOSEPH. Ook in Spanje (Barcelona) liep deze persoon al tegen de lamp bij soortgelijke feiten. Toen probeerde hij een Range Rover te huren evenals een Audi R8. Door de politie in Nederland werd weinig of geen onderzoek verricht naar Joseph, zo bleek bij navraag aldaar.

 

MISDAADLIJN LAMGELEGD

Vandaag 18 juli 2018 werd door de politie een aanhouding verricht van een man uit Laren die in verband kan worden gebracht met vele transporten per container van gestolen / verduisterde exclusieve personenauto’s naar West-Afrika (Ghana) In een aantal andere onderzoeken naar verduisterde auto’s kwam deze man ook al op verdachte wijze naar voren binnen ons onderzoek. In de Avond Telegraaf van vandaag het artikel van John van den Heuvel omtrent de aanhouding. Ook werd reeds in augustus 2017 aandacht besteed aan ons onderzoek in de Telegraaf door John van den Heuvel.

 

 

 

informatie of tip ?

mail ons of bel +31.850.476.007

CONTACTFORMULIER

10 + 4 =

voor al uw privédetective diensten

vakkundig | Vertrouwd