IN ONDERZOEK

VERDUISTERD | Ferrari 458 en Audi R8 spyder

Beloning | € 10.000,–

Bij een autoverhuurbedrijf te Düsseldorf werd medio juli 2015 door de persoon afgebeeld op het rijbewijs en identiteitsbewijs (Bram Ramkisoen) een Ferrari 458 Italia Coupe gehuurd en na de verhuurperiode niet meer teruggebracht)  De auto is voorzien van het Duitse kenteken MD-FF458
De auto werd later op 23-07-2015 nog gespot in Nootdorp nabij Den Haag.

 

Dezelfde dag waarop de Ferrari 458 werd gehuurd, huurde deze Ramkisoen bij een ander verhuurbedrijf in Düsseldorf een Audio R8 Spyder voorzien van het Duitse kenteken AC-BJ 336. Zoals verwacht werd ook deze auto na einde huurtermijn niet terug gebracht. Voor zover uit onderzoek is gebleken deze auto via Delft uiteindelijk in de haven van Rotterdam terecht en daar verdwenen. In beide gevallen werd gebruik gemaakt van een ‘vasle’ creditcard. Politie en Justitie in Nederland geven  voorlopig nog geen prioriteit aan deze feiten zo is ons gebleken van de Duitse autoriteiten. Opvallend was het gegeven dat deze Ferrari uit de garage van een hotel in Laren -waar deze een nacht stond gesteld naar is gebleken- door een bestuurder van een Porsche werd opgehaald en vervolgens verdwenen beide voertuigen. De combinatie van Porsche en Ferrari werd die dag nog gezien in Laren. Zie aanhouding 18-07-2018 Avond Telegraaf !!

Dader

Zoals is te zien betreft de dader ene Bram Ramkisoen, geboren 18 mei 1976 te Amsterdam zijn rijbewijs werd afgegeven te Zoetermeer. Of er sprake is van een vals identiteitsbewijs is nog niet duidelijk. Er wordt sterk rekening gehouden met een contact richting het onderzoek naar JOSEPH (zie verduistering Mercedes S350 Bluetec)

MISDAADLIJN LAMGELEGD

Vandaag 18 juli 2018 werd door de politie een aanhouding verricht van een man uit Laren die in verband kan worden gebracht met vele transporten per container van gestolen / verduisterde exclusieve personenauto’s naar West-Afrika (Ghana) In een aantal andere onderzoeken naar verduisterde auto’s kwam deze man ook al op verdachte wijze naar voren binnen ons onderzoek. In de Avond Telegraaf van vandaag het artikel van John van den Heuvel omtrent de aanhouding. Ook werd reeds in augustus 2017 aandacht besteed aan ons onderzoek in de Telegraaf door John van den Heuvel.

 

 

informatie of tip ?

mail ons of bel +31.850.476.007

CONTACTFORMULIER

5 + 4 =

voor al uw privédetective diensten

vakkundig | Vertrouwd