IN ONDERZOEK

VERDWENEN| de Tamble en Lorraine Dietrich

Zoektocht naar verdwenen oldtimers:

  • DE TAMBLE (1909)                kenteken FZE-628 chassisnr 1147
  • LORAINNE DIETRICH (1925) kenteken OAL-623 (B) chassisnr 190524

Het verhaal start in 2011 wanneer de inmiddels overleden Johan HOPPE (Amsterdam 24-10-1934 / Aachen 24-03-2012(+) op de Oldtimer Motorshow in Essen voornemens is 2 uiterst zeldzame oldtimers uit zijn eigen verzameling te showen.  Helaas geraakt Hoppen in het ziekenhuis komt uiteindelijk te overlijden. De oldtimers verschijnen NOOIT op de show in Essen. Hoppen woonde toendertijd in Raeren (B) niet ver van Aken vandaan. Toen de 3 zonen na het overlijden van Hoppen zich afvroegen waar de oldtimers waren gebleven begon een zoektocht die tot op heden voort duurt. De zeldzame oldtimers (De Tamble slechts 2 nog rijdend in de wereld) vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde en behoren tot de erfenis aan de zonen.

Na enkele jaren meldden de 3 zonen van Hoppen zich en vroegen onze hulp. De zoektocht heeft inmiddels overduidelijk gemaakt dat er ‘lijnen’ zijn naar familie van de vriendin Hoppen waarmee Hoppen de nodige jaren samen woonde na enkele gestrandde huwelijken.

De zoektocht richt zich thans op Salzburg en Alicante alwaar uit informatie die uit het onderzoek naar voren is gekomen de respectievelijke de Tamble en de Lorrainne Dietrich zouden moeten zijn althans waar personen zijn die weten waar deze oldtimers gebleven zijn. Op enig moment meldde zich iemand bij 1 van de zonen met de wetenschap dat hij (voor veel geld) kon vertellen waar de auto (de Tamble) zou staan. De zoektocht naar deze ‘tipgever’ is dermate concreet geworden dat de informatie inmiddels is gedeeld met de politie in België evenals in Duitsland en Oostenrijk.

ZEER HOGE BELONING

Er is de 3 zonen / erfgenamen zeer veel aan gelegen deze economische maar meer nog emotioneel waardevolle oldtimers terug te krijgen binnen de familie.  Derhalve willen zij dan ook voor de ultieme tip naar de verblijfplaats van beide oldtimers een zeer hoge beloning in het vooruitzicht stellen,.

 

informatie of tip ?

mail ons of bel +31.850.476.007

CONTACTFORMULIER

14 + 2 =

voor al uw privédetective diensten

vakkundig | Vertrouwd